Selecteer een pagina

Samen Rondetafel

Rondetafel is ontstaan door letterlijk heel veel samen Rond de tafel te zitten. Door ontmoetingen die inspireerden om door te gaan. Door mogelijkmakers onderweg. Door gebed en gedoe heen. Wat begon met een verlangen, wordt werkelijkheid door elke Rondetafel die start. Dus dankbaar voor jullie die Rondetafel(s) maken!

Tine

Als bidder en denker, invoelend en oplossingsgericht, ben ik ruim 30 jaar als een soort bezige bij in Gods koninkrijk voor alles en iedereen in de weer geweest. Totdat ik erachter kwam hoe lastig ik het vond zelf tevoorschijn te komen met wat er is en wat ik mis. Ik ontdekte dat ik hierin niet uniek ben. Het was en blijft spannend de knop om te zetten, want natuurlijk schiet die geregeld terug en toch…Het is zo de moeite waard. Het geeft lucht en licht, ontspant en verbindt met anderen, met God en met mezelf. Daarom Rondetafel: om elkaar uit te nodigen en te helpen in het delen en zo het mooie van Boven te ontvangen.

Het is zo de moeite waard. Het geeft lucht en licht, ontspant en verbindt…

Marjon

Dichtbij de kern, out of the box, openheid en ruimte. Dat is Rondetafel voor mij en het vat ook vrij goed samen wie ik ben: een creatieve denker. Ik geniet van het uitwerken van nieuwe concepten en blijf net zo lang (soms te lang) bedenken en proberen totdat alles bij elkaar komt en ‘klopt’. Ik zoek altijd naar een twist in woorden en beelden die net even dat andere perspectief belichten. Een perspectief dat openbreekt, ruimte geeft en vooral ook ruimte laat. Voor jou, mij en boven alles voor God zelf. Want ik geloof niet in ronde verhalen, maar wel in samen rond de tafel verhalen delen.    

Samen maken?

Ideeën voor Rondetafel of om samen te werken? We horen graag van je!